zaterdag 12 mei 2018

Video's en verslag van de 28e 5x5 Estafetteloop in Doetinchem

Argo Topteam snel op de BAX 5x5 Estafetteloop

Doetinchem - Op een warm maar mooi parcours rond Sportpark de Bezelhorst werd afgelopen zaterdag voor de 28e keer de BAX 5x5 Estafetteloop gelopen. In de ochtend streden diverse jeugd en familieteams om de eer op de 5x1 km. estafette. Het Ropes & Runningteam uit de Heurne liep de snelste tijd in 20.24 . Daarna was het de beurt aan de 5 km. lopers. Meer dan zestig teams streden in verschillende categorieën om een plek bij de eerste drie. André Jorissen, de kersverse nieuwe voorzitter van ARGO Atletiek, loste om precies half twee het startschot. Bij de heren werd de strijd gewonnen door het Argo Topteam 1 in een bijzonder snelle tijd van 1.25.44 . Het Argo Topteam 2 won bij de mixteams in 1.34.55. De eerste plaats bij de damesteams was voor het team van Ciko 66 uit Arnhem. Het Duitse team van TV Epe won de strijd bij de jeugdteams. Net als voorgaande jaren was er taart voor de winnaars en ging elke loper met een mooie medaille naar huis. Op de fraai gelegen atletiekbaan van ARGO bleef het lang een gezellige middag.